Martin har ordet

Weightpull – en social sport.
Jag är introvert, och i vissa hänseenden något antisocial, men detta behöver jag inte oroa mig för inom weightpull, för här döms jag inte på utseende eller social kompetens, nej – här är vi alla tillsammans i ett gemensamt intresse.

Som i alla grupper med människor involverade, kommer det alltid finnas ”dem och vi”, men här i vår lilla sport känns det ändå rätt mysigt; vi umgås, det ges tips och råd i fläng, och på våra träningar och tävlingar är humöret högt.
Det jag tror är viktigt är att vårda relationer och vara ärlig, och det känns som att vi för det mesta är rätt bra på det i vår sport.
Det gäller att kunna ge feedback, komma med förslag och lyssna på samma när det ges.
Själv har jag för det mesta tränat på egen hand och därför sällan haft andras ögon på det vi gör, men på tävlingar har jag haft chansen att få höra vad andra har sett, och därefter kunnat justera vår träning, och just det tror jag har varit en bidragande orsak till Bellas’ och mina framgångar på wp banorna, trots min inåtvända personlighet och ovilja att umgås med folk.
Inom WP har jag lärt mig att vara en bättre social individ, och kanske också en bättre hundägare.

Det jag saknar inom WP däremot, är lite mera omhändertagande av hundar på tävlingar. Vi behöver få till mera lek och utrymme, så våra kära fyrbenta vänner inte behöver sitta i bilen hela dagarna – det hoppas jag att vi kan hjälpas åt med i framtiden, så att även våra fyrbenta vänner får känna det sociala livet inom WP.
Ta hand om er i rusket.
För egen del blir det snart att ta hand om ännu en i familjen, vi väntar spänt på att vår andra dotter skall komma till världen.

Det är inte bara hemma man behöver vara kompis med sin hund, jag skulle vilja se fler hundar som är med även utanför tävlingsplanen, och som får en chans att delta, om än på lite avstånd, i hela dagen istället för att sitta i bilarna.

Och efter att detta mailades till webmaster, men innan det hunnit publiceras här, föddes också den lilla flickan, så vi får Gratulera Martin med familj till nytillskottet! Så underbart!
(webmasters tillägg)

Vid tangentbordet: Martin Nielsen
Innehållsgranskare: Bellan

Fråga eller åsikt? Dela den gärna här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: